Chris toegetreden tot Limburgse liedjesmakers-collectief Troubadours van de Toekomst (TvdT)

Het Limburgstalige conceptalbum “Veurvaajers” leverde de gebroeders Dols en hun muzikale tochtgenoten al veel moois op. Daartoe behoort zonder meer ook de eervolle uitnodiging die Chris onlangs kreeg om toe te treden tot het Limburgse liedjesmakers-collectief Troubadours van de Toekomst (TvdT), rondom onder meer singer-songwriters en muzikanten Harold K, Linda Koolen, Linda Zijlmans, Ivo Rosbeek en Thimo Gijezen. Lang hoefde Chris hier niet over na te denken. In het spoor van Limburgse troubadours van weleer zoals Jo Erens en modernere acts zoals Rowwen Hèze zal hij, naast het werk in DOLS-verband, de komende jaren met enige regelmaat in TvdT-context aandacht vragen voor liedjes met ziel uit het zuiden. Volg het collectief hier, via Facebook. Verleden jaar was Chris de mede-initiator van het optreden dat hij in de Week van de Limburgse Popmuziek samen met Harold K, Linda Koolen en Sjoerd Post verzorgde. Dat leverde twee uitverkochte sessies op in ’t Gemood in Susteren.