Optreden De Week van de Limburgse Popmuziek 2021: 28 juli

Speciaal voor deze editie van De Week van de Limburgse Popmuziek bundelt Chris met drie andere liedjesmakers uit Susteren en omgeving de krachten: Harold K, Linda Koolen en Sjoerd Post. Allen schrijven en spelen ze kleine verhalende dialect-songs over de grote wereld die hen omringt. Voor het eerst zal Chris live een aantal tracks spelen van het conceptalbum “Veurvaajers“, dat in maart 2022 verschijnt.

Op woensdagmiddag en -avond 28 juli 2021 neemt het viertal je tijdens twee sets van 90 minuten (15.00u en 19.30u) mee op een muzikale reis door het heden en verleden van de provincie. De optredens zullen plaatsvinden bij ’t Gemood in Susteren. Er is geen entreeprijs (‘vrieë inkom’). Het aantal beschikbare plekken per set is vanwege de coronamaatregelen en het intieme karakter van de muziek beperkt (30), dus geef je tijdig op voor een of beide sets. Dat kan vanaf maandag 31 mei om 12.00u. Meer informatie is hier te vinden.