“Go Back”|| Release live-single op 17 april 2020

Eergisteren is “Go Back” gelanceerd, als single van de EP “HQ – Live and Unplugged” die een week later verschijnt. De single gaat vergezeld van een videoclip. Beeld en geluid zijn verleden jaar live opgenomen in het kader van de Nijmeegse Smeltsessies. Over deze sessies vertelde fotograaf en kunstenaar Roy Soetekouw afgelopen vrijdag uitgebreid op popplatform 3Voor12. Daar liet hij zich het volgende ontvallen:

Ik probeer vooral het kwetsbare en menselijke van de muzikanten tot uitdrukking te laten komen in een omgeving die hen nadrukkelijk uitnodigt om zichzelf breekbaar op te stellen. Deze omgeving is haast huiselijk. Verder wordt er altijd geschoten in zwart-wit. De Smeltsessies worden ad-hoc georganiseerd en verlopen niet volgens een vastomlijnd plan. Er ligt veel vrijheid bij de muzikanten.

Lees er hier meer over.