Releasedatum debuutalbum “Two & One”

2 1 . 0 6 . 2 0 1 9 || Na drie jaar in de maak te zijn geweest, is ons debuutalbum “Two & One” er bijna — een uitgesproken en rijke gitaarplaat als opvolger van de rustigere titelloze debuut-EP uit 2016. Flink wat emotie en opwinding waren verknoopt met het schrijven en opnemen van de 13 nieuwe tracks. We hopen dat de luisteraar net zoveel plezier heeft met het luisteren van de nieuwe plaat als wij hadden met het maken! In de aanloop naar de releasedatum, 21 juni 2019, worden twee singles uitgebracht: in april en mei.

Gelijktijdig met de fysieke release van het debuutalbum zal de EP voor het eerst op cd verschijnen. Deze plaat met 6 nummers is grondig afgestoft in termen van remastering en is kraakhelder gaan klinken. Als bonustrack is de JuntoBeats-remix van “Abigail” (2017) toegevoegd.