Een succesvolle crowdfunding (118%)

Vandaag werd bekend dat onze crowdfunding succesvol is afgesloten, met 54 donaties die samen 2.432 euro (118 procent van het doelbedrag) hebben opgeleverd!

Ook via deze weg zouden we iedereen willen bedanken die ons een mail, sms, of app-bericht stuurde, belde, sponsorde, of op een andere manier zijn of haar betrokkenheid toonde. De warmte van die betrokkenheid heeft ons ontzettend goed gedaan! Tevens op andere manieren heeft de campagne onze verwachtingen overtroffen. Zo was het aanvankelijke streefbedrag binnen twee weken binnen en hebben we daarom in nauw overleg met VoordeKunst een nieuw doel kunnen stellen. Verder stonden we in de Nijmeegse LUX op de planken bij Singer-Songwriters Gelderland (SSG), vielen we in het kader van De Nieuwe Maker (VSB Fonds) in de prijzen, en werd het project op mooie plekken opgepikt, onder meer door VPRO-muziekplatform 3voor12.

Een woord van dank gaat daarnaast uit naar de mensen van het platform VoordeKunst, Esmée Ottema in het bijzonder, die ons geweldig heeft bijgestaan.

Met het oog op de planning is het de bedoeling dat we rondom de jaarwisseling de laatste hand leggen aan het mixen en masteren van ons langspeelalbum “Two & One”. Hou deze webstek en onze social media in de gaten voor updates uit de studio.