Aanvankelijke doelstelling crowdfunding behaald

“It’s getting better all the time” (Lennon-McCartney)

Dankzij de support van velen hebben we op 12 oktober, voordat we goed en wel twee weken onderweg waren, het aanvankelijke doelbedrag van onze crowdfunding-campagne al bereikt. Een dergelijk fantastisch verloop hadden we vooraf nooit verwacht! Datzelfde geldt voor de mensen bij VoordeKunst in Amsterdam. Om de twee overgebleven weken zinvol te kunnen besteden, is in onderling overleg besloten om een tweede doel te stellen.

Alle meeropbrengsten (100+ procent) zullen ten goede komen aan de opnames van ons derde album. De afgelopen maanden is er druk geschreven aan nieuwe muziek. Zo werd er op basis van oude krantenartikelen, foto’s en andere documentatie een liedje geschreven over de meubelzaak die onze opa had in de Maastrichtse Rechtsstraat in de jaren 1960. Momenteel liggen er 12 demo’s klaar waar we tevreden over zijn. In de tweede helft van 2019 zouden we met deze demo’s graag weer de studio induiken! Altijd al willen weten hoe een dergelijke sessie verloopt? De nieuwe tegenprestatie stelt je in staat om zo’n sessie bij te wonen. Er is bovendien nog een aantal plekken beschikbaar bij de spannende Smeltsessie in het Nijmeegse Honigcomplex op dinsdagavond 12 maart 2019.

#makethingshappen

S. & C.