Crowdfunding van start!

Enorm blij zijn we met de eerste donaties die we de afgelopen uren hebben mogen ontvangen in het kader van ons crowdfunding-project. Dit project zou het mogelijk moeten maken om de twee albums die we tot nu toe hebben vervaardigd op cd te laten persen en er aansprekend artwork voor te laten ontwerpen. We steken met veel plezier de handen uit de mouwen om je welkome donatie te beantwoorden met iets dat je aanspreekt of bijblijft – of dat nu een exemplaar van beide albums is, een huiskamerconcert, of het bijwonen van een zogeheten Smeltsessie in Nijmegen op dinsdagavond 12 maart 2019. Voor een donatie zouden je we eeuwig dankbaar zijn! Surf voor meer info naar het platform VoordeKunst:

https://www.voordekunst.nl/projecten/7824-2-albums-van-de-gebroeders-dols-op-cd-1

#makethingshappen

S. & C.